Gardiner og tilbehør

​Stores og blomsterstores – undergardiner

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

Stores i metermål

“Stores” er det, som man i gamle dage kaldte undergardiner, altså et gardin som hænger permanent trukket for. Det er et gardin, som har den funktion, at man ikke kan kigge ind udefra i dagtimerne. En blomsterstores er et undergardin, som har en åben bue op på midten af gardinet, der gør, at man kan have blomster stående i vinduet, som kan ses udefra.

Hos Gardinlageret har vi det flotteste stof i metermål til at sy undergardiner af. Der er stof med et helt enkelt mønster, og noget med lidt mere mønster samt med forskellige blomstermotiver. Nogle med fine buede underkanter og andre med en fastsyet blykant i bunden til at tynge gardinet pænt ned. Du kan få dem syet specielt til dine vinduer, eller du kan vælge at købe stoffet og selv sy dem.

Vi samler på glade kunder

Færdige blomster-stores

​Vi har også et stort lager af færdigsyede stores med smukke blondekanter forneden. Disse er i faste størrelser og findes alle i en højde på 150 cm og i bredder på 250 – 300 – 500 og 600 cm. De er syet med løbegang og kan alle rynkes ind til den størrelse som vinduet har. Hvis de skal være kortere end 150 cm (målt i siderne), kan vi afpasse dem til vinduets højde.

Hvis du ønsker en blomsterstores som tilpasses specielt til dit vindue, syr vi dem gerne med rynkebånd, så de kan hænges på en almindelig gardinstang. Skal det være ekstra flot, kan de sys i det man kalder “Wienerlæg”. Med Wienerlæg fremtræder gardinet med meget elegante ensartede folder, som holder hele gardinets levetid.​

Find lige præcis det gardinstof, som du mangler