Solafskærmning

​Udendørs solafskærmning​

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

Vindsafskærmning, markiser og sunscreens

En flot løsning, der giver læ på terrassen. Vindskærmen fastmonteres i den ene side og trækkes ud efter behov. Fås i mange farver og også i transparent stof med udkig eller som fast glasvæg som kan hæves og sænkes efter behov.

Med markiser, vinduesmarkiser, sunscreens (udendørs rullegardiner) eller skyggende vindafskærmning kan temperaturen sænkes maksimalt i rummene indendørs. Udendørs giver disse løsninger skygge og hygge. De kan skærme for sol og vind, en let regnbyge og tage toppen af aftenduggen, så de skønne sommeraftener forlænges. ​Har man behov for kunne dæmpe solens skarpe uv-stråler, men samtidigt at kunne se ind af vinduerne f. eks. i butikker eller lignende, er markisen den helt ideelle løsning. Markiser fås med udtræk til overdækning af et større areal som f. eks en terrasse eller som enkeltvise vinduesmarkiser.

Der findes også et stort sortiment i sunscreens – en form for udvendige rullegardiner – til både privat eller erhverv, f.eks. kontorer eller lignenede, og disse kan også i mange tilfælde anvendes til mørklægning.

Endelig kan du også få udvendige persienner, hvor lys indfaldet kan reguleres efter behov. Mulighederne er mange, så kom ind i butikken og bliv inspireret!

Vi samler på glade kunder