Om os

Hvem er vi?

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

Gardinlageret blev start i Nykøbing Falster i 1995

Det glæder os meget, at du har valgt vores hjemmeside og vi vil gerne her fortælle dig lidt om vores forretning.

I 2006 flyttede foretningen til størrer lokaler.

Den 1. november 2013 udvidede vi forretningen til dobbelt størrelse med yderligere en afdeling i forretningen som vi kalder “Brugskunsten”, hvor vi forhandler eksklusiv brugskunst. Det kan du læse mere om under fanen “Brugskunst” øverst på siden. Den 1. juli 2017 kom der nye ejere til, Helle og Rasmus har overtaget butikken af Bent og driver den nu videre i samme ånd, men med nye ideer og energi.

Helle blev ansat første gang i butikken 2002 så hvis du har besøgt os før vil hun være et velkendt ansigt.

Vi samler på glade kunder

Vi har et bredt udvalg af varer til vinduet i vort sortiment

Vi har et bredt udvalg af varer til vinduet i vort sortiment, ligesom vi også kan tilbyde salg af og montering af møbelstoffer med dertilhørende produkter. Som navnet siger, er det primært gardiner, gardinsyning, opmåling og gardinmontering som vi beskæftiger os med . Når vi kalder det lageret – altså Gardinlageret – er det primært fordi du hos os, i modsætning til de fleste andre gardinforretninger, kan købe ind direkte fra vort store lager af gardinruller og øvrige varer. Vi bestræber os altid på at springe grossistledet over, for dermed at kunne tilbyde de absolut bedste priser til vore kunder.

Udover gardiner har vi et meget stort sortiment i solafskærmning, såsom persienner, træpersienner, rullegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, plissegardiner og liftgardiner. Alle disse er til den indvendige side af vinduet. Til den udvendige side har vi et stort udvalg af markiser, screens (udvendige rullegardiner) og udvendige persienner.

Mød holdet bag Gardinlageret

Helle Lehn Damsgaard
Indehaver og sælger

Rasmus Lehn Kristensen
Indehaver og montør

Vi købte varelageret fra en butik i Nykøbing

D. 01-02 åbnede vi officielt en hobbyafdeling i vores butik. Vi købte varelageret fra en butik i Nykøbing, og har siden fyldet vores afdeling med endnu flere fantastiske hobbyartikler.

Samtidig med vi officielt åbnede hobbyafdelingen. Ansatte vi Jonna, der med sin store viden og erfaring inden for hobbyverdenen, står klar til at hjælpe med kreative ideer og viden omkring maskiner og teknikker.

Til slut vil jeg byde dig velkommen til at se dig omkring på vores hjemmeside, og vi håber meget at se dig i vores butik. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os for at få os ud for et besøg i dit hjem med henblik på opmåling og rådgivning om en gardinløsning til dig.