Boligtilbehør

Kunstige afskårne blomster

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

Kunstige planter og blomster hitter!

Kunstige planter og blomster hitter! De er blevet utroligt populære indenfor de senere år, de er nemme, skal ikke vandes og holder i årevis. De giver liv og hygge til rummet og kan bruges både ude og inde. Vi kan ikke give garanti for at de gror, men vi kan helt sikkert garantere, at de ikke går ud!

Kunstige blomster er i dag så meget bedre end tidligere. Du kan næsten ikke se forskel og udover holdbarheden og den dekorative effekt, så er de renlige, dvs. uden jord, og kan placeres alle steder – også steder, hvor der ikke er – eller næsten ikke er – dagslys.

Vi samler på glade kunder

Vi har et stort udvalg af afskårne blomster

Vi har et stort udvalg af afskårne blomster i et utal af farver og størrelser. Nogle blomster, såsom roser, gren orkidéer, tulipaner, gerbera, ranunkel, blomstrende grene og brudeslør har vi det meste af året. Andre kommer til, når årstiderne skifter.

​​Til foråret er det bl.a. kirsebær- og æblegrene, om sommeren alt det lyse og lette som markblomster, stokroser, hortensia og smukke færdige buketter.

Om efteråret er det mere de orange og brændte farver og om vinteren alle juletidens blomster og løgplanter, der pryder butikken.

Få inspiration og gode ideer til boligtilbehør