Boligtilbehør

​Lamper og skærme

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

Vi har et stort udvalg af lamper og skærme

Lamper er primært bordlamper – i sølv, kobber, messing, zink og porcelæn. Vi har også standerlamper og en ny version af den gamle retro med 2 eller 3 skærme – grøn, gul og rød – stel i både hvid, sort og stål. Samt hænge/loft -lamper.

Vi har rigtig mange forskellige skærme til de fleste størrelser af lamper. Skærmene fås i mange varianter, stoftyper og størrelser.

Stativerne er både med klemme, bærering og omløber/svensk stativ (hvor skærmen sættes fast på fatningen ved, at det øverste stykke af fatningen skues af og skærmen placeres på den nederste del af fatningen, hvorefter den øverste del skrues fast igen).

Vi samler på glade kunder

Tag lampen med

Tag gerne din lampe med i butikken, da det er utrolig svært, at vide hvilken skærm der tager sig bedst ud på lampen, hvis den står derhjemme. Kan du ikke tage lampen med, så tag evt. den gamle skærm med eller tag mål af side, bund og top, så kan vi se, om der er en det passer. Når vi sammen har fundet den rigtige skærm til din lampe, men den måske skal have en lidt anden størrelse eller farve, så kan vi normalt skaffe det – ikke noget problem.

Skærmene er enten i stof eller PVC (plastic), plissé-, skrå eller koniske former. Vi kan også fremstille efter mål og i et utal af farver og mønstre.

Dine skærme kan også laves af samme stof som dine gardiner.

Kig forbi og se vores store udvalg af lamper og lampeskærme