Solafskærmning

Træpersienner

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

Vi fører et bredt udvalg af træpersienner

​Vi fører et bredt udvalg af træpersienner, der bådes leveres i standardmål og i specialmål som Eg, Natur, Mahogni, Kirsebær, Hvid lud, og Hvid.

Standardmål for 27 mm træpersienner:

  • Bredder fra 50 cm til 180 cm, i intervaller af 10 cm.
  • Højde: 130, 160 og 220 cm.


Træpersienner leveres med metaloverkasse samt indfarvet dækkappe og væg/loftbeslag.

Alle med drejestang i venstre side og indfarvet optrækssnor i højre side. Bundliste på træpersiennerne og drejestang er naturligvis indfarvet og i træ.

Vi samler på glade kunder

Du kan også få træpersienner efter egne mål og vedligehold

Vælger man træpersienner efter mål, er der en række muligheder omkring valg af træ og overfladebehandling, og træpersiennen produceres på det ønskede mål i både højde og bredde.

Vi klarer naturligvis også opmålingen og monteringen af dine træpersienner. I forbindelse med opmålingen kan vores montører også rådgive om produktvalg og vedligehold. Få et godt tilbud på træpersienner i specialmål.

Du får det bedste resultat ved at støvsuge dine træpersienner regelmæssigt. Du skal sørge for at sugeevnen sættes lavt og bruge et lille mundstykke med børster, så holder du dine træpersienner i den bedste stand.

Skulle der være gået et stykke tid siden sidste rengøring, kan du efter støvsugning aftørre lamellerne med en fugtig klud. Fjern alle endepropper hvis du anvender en fugtig klud, så sikrer du hurtig tørring.

Find lige præcis den solafskærmning, som du mangler