Ring til os på: 26277292

36 år i Slagelse
Gardinlageret/Privaten ejes og drives af Dan T. Johansen, der vel nok om nogen kender faget til bunds! Han overtog firmaet i 1976 efter sin far. Årene gik og gardinerne blev efterhånden suppleret med persienner, lameller, plissègardiner, spændende rullegardiner, møbelstoffer osv. og Dan tog nu fat på endnu en nytænkning nemlig opmåling og montering hos kunderne.

Kunden kommer med nogle mål på f.eks. rullegardiner, som vi så efterfølgende sætter i produktion, men desværre sker det, at kunden har taget de forkerte mål hvilket betyder, at rullegardinet ikke passer. Det er ikke tilfredsstillende, hverken for kunden eller os, udtaler Dan T. Johansen.

Derfor tilbyder vi, at komme ud til kunden og tage mål til de ting man måtte ønske og det har vist sig at være positivt. Vi har jo trods alt lidt mere erfaring og ved, hvordan man skal opmåle f.eks. pigmålet til et rullegardin, fortsætter Dan.

Det er ganske gratis, at få Dan på besøg ….. han måler op, udregner et tilbud ….. og så er det op til kunden, om tilbuddet skal føres ud i livet. Om man man bor i Hvidovre eller Vordingborg har ingen betydning ...... dog hvis det er et af øens yderpunkter, forsøger man at udregne et cirka beløb, så kunden har mulighed for på forhånd at forholde sig til tilbuddet.

Og det må siges at være en succes, for i dag farter Dan faktisk rundt på hele Sjælland (primært Næstved, Ringsted og Slagelse), både for at opmåle men ligeledes også for, senere at montere det færdige produkt, såvel til private kunder samt ikke mindst til offentlige institutioner.

Men nu skal man ikke lade sig narre - opmåling og montering er langt fra det eneste der sker, for i den lille forretning (i hvert fald hvad angår facaden) sker der også ting og sager. Her findes der - næsten alt - til faget hørende - gardinstof i tusinde-metervis, gardinstænger og kroge til samme, snore til foldegardiner, øskener, hægter, rynkebånd, nye beslag til rullegardiner  osv. osv.  - men tillige et kæmpe udvalg i flotte møbelstoffer.


Gardinlageret
Dan T. Johansen
Tlf.: 5852 7501 - Mobil: 2287 8548
Mail: dtj7@outlook.dkGalleri

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Firmaprofil

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere